Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Skräppäys
(27 kuvaa)

<--Edellinen 10 / 27 Seuraava-->
[kuva107.jpg]
kuva107.jpg

Skräppityössä on kuva http://karenswhimsy.com/public-domain-images/ -sivustolta, sivulta http://karenswhimsy.com/victorian-dresses.shtm. Käytin helmiäispaperia, josta leikkasin ShapeCutter-muotoleikkurilla ja -muotosabluunalla paperinauhaa. Violettia ja vaaleanpunaista helmiäispaperia leikkasin myös muotosabluunan kulmaosan avulla. Käytin vihreää kartonkia helmiäispaperin alustana sekä kuvan sivureunoissa.

Tein ylä- ja alaosan valmiiksi ennen niiden kiinnittämistä paikoilleen. Aloitin kiinnittämällä kuvan puoleisiin sivukulmiin pienet kolmion muotoiset helmiäispaperi-palat. Sen jälkeen kiinnitin helmiäispaperit tasavälein niin, että seuraava kerros tuli aina osittain edellisen päälle. Päällimmäisinä ovat violetit ja vaaleanpunaiset, kulman muotoon leikatut palat.

Viimeistelin reunat laittamalla niihin vaaleanvihreää, taitteella olevaa helmiäispaperia ja vahvistin kiinnityksen haaraniiteillä sekä nurkissa olevilla pienillä helmiäispaperikolmioilla. Laitoin kuvan reunoille violetit satiininauhat sekä taitteella olevat helmiäispaperi-suikaleet. Kiinnitin ylä- ja alaosan paikoilleen ja laitoin violettien helmiäispaperi-palojen päälle moniväriset, ruusunmuotoiset ääriviivatarrat.1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2020 layout14 - suntuubi.com