Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

FANTASY FLOWERS -KUKKA-ASKARTELUPAKKAUKSESSA OLEVIEN MALLIKUVIOIDEN KÄYTTÖ AKRYYLITIMANTTIEN KANSSA

Fantacy Flowers-kukka-askartelupakkauksessa on valmiita korttimalleja, arkeista painettavia kukkien terälehtiä sekä mallikuvioita.

Tein kukkia terälehdistä ja kiinnitin niihin tarrapintaisia akryylitimantteja. Kiinnitin terälehdet liimakalvo-palojen avulla, joita on jäänyt aikaisemmista skräppitöistä. Useimpien kukkien alla on vain yksi liimakalvo-pala, jonka päälle terälehdet on kiinnitetty. Liimakalvon pohjapuoli toimi siten kiinnikkeenä, kun sijoitin kukan myöhemmin johonkin skräppityöhön. Liimakalvossa on ruudullinen suojapaperi, ja toisella puolella ruuduton suojapaperi, jonka poistin, ja näin liimakalvon läpi näkyvää ruudullista suojapaperia saattoi käyttää mittana terälehtiä sijoitellessa. Useimmissa kukissa on alimmaisena 2*2 ruudun kokoinen liimakalvo-pala, joten sen keskikohta kävi hyvin terälehtien yhtymäkohdaksi.

Mallikuvioita olisi tarkoitus käyttää niin, että tietty mallikuvio jäljennetään pistelyneulan avulla kartongille ja tehdään kirjomalla. Minulla ei ole kuitenkaan kirjontaan tarvittavia välineitä, joten keksin muuta käyttöä mallikuvioille. Mieleeni tuli, että niitä voi käyttää myös akryylitimanttien sijoittelun mallina.

Leikkasin muutamia mallikuvioita ja laminoin ne. Leikkasin ylimääräisen paperin ja laminoinnin kuvion ympäriltä.  Tein Crop-a-Dile-laitteen pienemmällä rei’itysosalla reiän joka toisen mallikuviossa olevan pisteen kohdalle. Tällä tavalla sain mallikuvioita, joita käytetään niin, että kuvio laitetaan kartongin päälle ja reikien kohdat merkitään kartonkiin lyijykynällä. Näihin kohtiin tulee akryylitimantit.

Crop-a-Dile-laite oli tosi hyvä tässäkin käytössä. Toisaalta huomasin, että jousirakenteisen kahvan pitempiaikainen painelu alkoi tuntua käden jänteissä. Mutta ei sitä jatkuvasti tähän käyttöön käytetäkään.

©2020 layout14 - suntuubi.com