Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

9.6.2012 ENGLANNIN LINKKEJÄ

Tässä on muutamia mielestäni hyviä englannin sivustoja, joita olen löytänyt aikaisemmin mainitsemieni internet-linkkien lisäksi.

  • Sivusto, jossa eri aihealueiden sanat on ryhmitelty sopiviksi kokonaisuuksiksi - jolloin sanojen yhteyteen voi lisätä ääntämisen ja käännökset vaikkapa Excelissä. Sivustolta löytyy Englannin perussanastoa sekä myös (lähinnä kaupallisten alojen) ammattisanastoa: http://esl.about.com/gi/ec/esl_1_3.htm. Tämän linkin sivusto on myös esimerkki uutiskirjeistä, joita olen saanut esl.about.com:lta tilattuni keväällä Improve your vocabulary-email-kurssin.

    Suoraan Excel-taulukkoon vietynä sanat kopioituvat vain ensimmäiselle riville peräkkäin. Windows:n Muistion kautta kopioituna (ensin kopiointi Muistioon ja sieltä kopiointi Exceliin) ne sijoittuvat Excelin riveille allekkain.
  • Monipuolinen kuvasanakirja-sivusto, jossa kuva-aiheisiin  on nimetty englanninkieliset osat. Englanninkielisellä, maksuttomalla sanakirja-sivustolla on kuvien yhteydessä huomaamattomiksi jäävät vesileimat, joten kuvien osat ja niiden nimet näkyvät hyvin: http://visual.merriam-webster.com/
  • Sanakirja /thesaurus-sivusto, jossa on sivuston omat määritelmät sanoille sekä lisäksi yhteys useiden muiden sanakirja-sivustojen määritelmiin: http://www.memidex.com/

 

 

 

©2020 layout14 - suntuubi.com